CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 26, 2011

mayday!mayday!

assalamualaikum.
update pkul 1 pagi sebab tak leh nak tido kerana terlebih tido..huhu..

sebab ape nak update?
sebab tak taw nak citer kt sape..so blog la jd mangse..sorry yer duhai blog jdi magse keadaan..:)

please la awak..awak suruh saye terus terang..bile saye terus dan terang,awak senyap jer..membisu gitu je..ape sume neh..:(((((

kakchikpesan:letih seyh handle-mandle neh..xckp2 tido..

Friday, July 8, 2011

merah!

assalamualaikum..

semester baru..pip baru..hehe..
ketakutan yang baru..takutnyer nak masuk sem 5 neh..management?mampu ke aku neh nak manage?
terasa sangat beban di bahu ini..

Ya Allah,permudahkanlah segala urusan ku..moge2 aku mampu menjadi staffnurse yang mampu bekerja..aminn.


ni la rupe aku bile da jadi sem 5..hehe

abaikan jerawat yang ade~

kakchikpesan:baru sedar yang saye sangat sayang die..:))

Friday, July 1, 2011

kembali ke sangkar..:(

assalamualaikum..

kembali semula ke kolej..sad!sad!sad!
kena tinggalkn katil,bantal,astro,makanan sedap2??alamakai..
sedih!sedih!

kakchikpesan:on ma way back Sg Buloh..:((

Sunday, June 19, 2011

abah!bapa!daddy!papa!

Happy Father's Day!!!






for my abah Inche Sha'rani Hj Adnan...

and to all abah,papa,daddy,bapak2 diluar sanerrr tuh selamat hari bapa! :)

Wednesday, May 25, 2011

11 hint of life..

1. It hurts to love someone and not be loved in return.
But what is more painful is to love someone and never
find the courage to let that person know how you feel.

2. A sad thing in life is when you meet someone who
means a lot to you, only to find out in the end that it was
never meant to be and you just have to let go.

3. The best kind of friend is the kind you can sit on a
porch swing with, never say a word, and then walk away
feeling like it was the best conversation you've ever had.

4. It's true that we don't know what we've got until we lose
it, but it's also true that we don't know what we've been
missing until it arrives.
5. It takes only a minute to get a crush on someone, an
hour to like someone, and a day to love someone-but it
takes a lifetime to forget someone.

6. Don't go for looks, they can deceive. Don't go for wealth,
even that fades away. Go for someone who makes you
smile because it takes only a smile to make a dark day
seem bright.

7. Dream what you want to dream, go where you want to go,
be what you want to be. Because you have only one life and
one chance to do all the things you want to do.

8. Always put yourself in the other's shoes. If you feel that it
hurts you, it probably hurts the person too.

9. A careless word may kindle strife. A cruel word may wreck
a life. A timely word may level stress. But a loving word may
heal and bless.

10. The happiest of people don't necessarily have the best
of everything they just make the most of everything that comes
along their way.

11. Love begins with a smile, grows with a kiss, ends with
a tear. When you were born, you were crying and everyone
around you was smiling. Live your life so that when you die,
you're the one smiling and everyone around you is crying.

.

Tuesday, May 17, 2011

titik.

assalamualaikum..

aku rase tak yakin untuk lulus OSCE..

titik!fullstop!noktah!

Thursday, May 12, 2011

perasaan atau perasan?

assalamualaikum..
da lame kan tak update blog ni..kesian die yer da bersawamg2 sana sini..

enrty tu oke tak?
perasaan atau perasan?
aku pon tak paham sikit tentang hati dan perasaan aku sejak 2 menjak nih..tak boleh nak define langsung perasaan aku nih..entah lar..

kakchikpesan:perasaan ni lagi susah dari perasan..sigh...wish for me kay!last paper esok!gambatte!

Tuesday, May 3, 2011

demam lagi

busy dengan exam..
catch ya later pals! :)

assalamualaikum and wish me luck for my final!

Friday, April 1, 2011

kembali senyum!

assalamualaikum...

entry kali neh pasal senyum..sebabnyer saya sudah kembali senyum...thnx to Him..=)

senyuman seindah suria...













see?uncle neh pon senyum! 













even FT pon senyum!


tuan tanah pon senyum jugak...

so,senyum la kt sape2 pon...sbb senyum kan sedekah...pahale pon dpat jugak..kalau kiter senyum,org laen mesty senyum skali..tol x?




Wednesday, March 30, 2011

sedih. tension.

assalamualaikum..

entry neh agak touching..sebab aku sendiri yang sedih..korang sedih someone yang korang sayang buat bodoh jer ngan korang..sakit hati tak???aku rase tersangat-sangat-sangat la terlukanya...

itu aje nak cakap..dah letih simpan..

kakchikpesan:menangis neh letih gak eh..:(

Tuesday, March 22, 2011

doakan ku..

assalamualaikum..

wish me luck for exam! :)

kakchikpesan:mge2 dapat result yg elok..aminnn...

Sunday, March 20, 2011

seronok!

assalamualaikum...

hari ini terasa sangat-sangat-sangat la gumbiranya..secara serentak dilamar untuk menjadi gf..sorry guys!saya menunggu masa yang sesuai untuk define perasaan saya terhadap kamu semua..kekal sebagai kawan kan senang..:).....

kakchik pesan:berkawan biar sejuta,berkasih biar satu..nak tunggu yang satu tu lah x jumpe lagi...^_^

Saturday, March 19, 2011

ku diseru....

assalamualaikum...

perghh..enrty melampau tahap tenuk la..ku diseru untuk study sebab exam dah dekat..alamak aii!!banyak lagi tak study nie..aPE KEs aku neh..bajet otak tu cam genius jer..huhu....



kakchik:menunggu seru maw study..bile maw sampai seyh..

Friday, March 18, 2011

saya suke awak.

assalamualaikum..

entry kali ini pasal suka..korang pernah tak suka kat someone?of course la korang pernah kan?tol x?aku skarang sedang  suke dekat kawan aku..terok kan aku neh..huhu..korang tak rase pelik ke kalau pejam mate nampak muke die?ak sedang mengalami kepelikan sejak aku kenal die dengan lebih rapat..opsss!!sekadar suke je kot..hope so! wink!wink!

oke la,takat tu je la..
aku pon busy ngan praktikal xde mase nak berblog skarang neh..
tata alls! ^_^

Friday, March 11, 2011

a-10-tion!

http://www.fugly.com/media/flashdir/Game/Scary_Maze_Game.swf

maen la game neh..
best! ^_^



Wednesday, March 9, 2011

“CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"

assalamualaikum..

join contest lagik...
(^_^)

kali neh join contest sal hijab pulak..
hijab or inner yang salu org pakai..


nak join klik------------------------------>SINI






tyme to pixa..


suke pakai shawl neh sebab senang nak bentuk..
lilit2 pon senang..xde la susah payah sgt nak wat..=)



suke pakai syria neh sebab sesuai ngan bentuk muke
ku yang BOOOOLLLAAAATTTT..
miahahaha! =)



tyme to tag:
atie-adam.blogspot.com
dhiasuria.blogspot.com
chanteksukekacak.blogspot.com
atynchentaazrul.blogspot.com

contest POSE MENARIK DENGAN CARDIGAN..

assalamualaikum..

hoho..bape banyak contest dah aku join malam neh..
huuhuu..

pose menarik dengan cardigan??

mau join klik ----------------------------->SINI



comel kan banner? =)



jeng jeng jeng


..
..
..
..
..
..
..
..
..










sebab suke pakai cardigan:
1)senang nak sarung je tyme emergency..
2)I think everyone should have at least one cardigan ..
3)santekk je kalau nak pakai g jenjalan..

" CONTEST LALALOVY #1

assalamualaikum..

join contest lagik..

without wasting tyme..

nak join klik -------------> SINI





aku nak letak gambar
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

BEFORE





AFTER




tyme to tag


** Our Memory Photo Contest **

assalamualaikum..

join contest lagi..
huhu..

nak join klik SINI






pixa2 yang aku pertaruhkan adelah..
huhu...


why I choose diz pixa?
nampak santekk jer bile da di touchup..
huahuahua...other than that,both of them are my besties!! =)


kenapa pilih pixa neh?
sebab kitorg paling ske wat aksi dpan camera..
haha! miss diz moment! =)



sebab aku pilih pixa neh pulak aku rindu dgn saat2 neh..
coz ni lah first tyme aku join rehlah yang cenggini..
thnx to "dia"!


reason aku pilih pixa neh..
1)batch aku lulus 100% for da first tyme,not just that batch aku jgak yang kasi
pecah rekod lulus 100% dlm final exam..(gempak seyh)
2)tyme neh sume lecturer2 belanje kek coklat 5 bijik add on with pulut kuning...huuhuu
3)our KP(ketua program) tarik balek kate2 dye iaitu "basik korang neh lemau la,suruh buat keje sket pon
tak boley..."(pedih kot!)huhu




tyme to tag

contest JANGAN pandang camera!!!

assalamualaikum..
balek2 dr sabh teros on bb bukak blog..
tros blogwalking..
jumpe pulak contest yang sgt menarik neh...

nak join klik SINI





pening dok pilih gambaq!



time untuk tag..

start with:

Thursday, March 3, 2011

aku pantang betol!

assalamualaikum..
tgk tajuk entry cam creepy jer..huhu
creepy la sgt kak chik oiii..

ape yang aku pantang sangat neh..
huhu...
aku pantang nampak camera..
mesti nak posing..
haha!haha!
hobby paling feveret aku tuh..
pantang nampak owg nak snap gambar,laju je aku posing..
hehe...

tengok bukti la klau x percaye..hihi! ^___^

snao neh mase pagi..tibe2 terbangun awal..
on lappy da bukak webby..hehe

kawan sePOSING akuh..
haha!

see?
kan da cakap da~
tata!

KK?

assalamualaikum..=)

diz week aku da start praktikal..huhu
so far yet so good! cewahhhhh..
neway,best gak ah praktikal sni..
sister baek!staff nurses baek! JM baek!PPK baek!
konklusinyer sume BAEK!

lupe plak an..
ak praktikal kt Klinik Kesihatan Bandar Baru Sentul..
tp aku keje under KKIA ----> Klinik Kesihatan Ibu dan Anak
best giler KK neh..
kirenyer xde la susah mane nak cari tempat makan..huhu
compared ngan kengkawan aku yang laen,kirenyer tmpt aku cam oke la..
LRT dkt jer..tmpt makan best!kedai2 berlambak..stall apatah lagi..hehe
satu jer la very COSTLY la skit tang makan tuh..
kl la katekan..huhu...


punce sore aku xde..
huhu ^__^


Friday, February 25, 2011

teori da abes...praktikal la pulak!

assalamualaikum..=)
aku da abes sesi teori selama 2 bulan..amende yang aku belajar aku pon x taw..hehe..teruk kan?bukan la tak tau,cume tak bape nak pickup bile lecturer tanyer soklan...klau lecturer sume da masuk gear "oke,saye nak tanyer soklan",maka sume orang akn dok wat2 muke confident paham amende yang die ajar walaupon x paham..haha!nakal betol kitorang neh...


time teori sem 4 antare yang terbest la aku ase..sbbnyer wujudnyer Geng Puaka!!korg mesti pelik an..amende yang puaka sangat..hihi!Puaka sebab klau lecturer msk gear tanyer soklan,row aku mesty kena jawab..mase awal2 sem dolu-dolu lah..kitorang pon xtaw la knp..maybe sbb kitorang duduk paling hujung dlm kelas pulak tuh paling belakang skalik..huhu..sian kan..


korang view lah pic2 yang disnap semasa minggu terakhir teori..=)
take a view!
this is our Ketua Kelas(KK)..
sian dye..letih jage kitorang samapi tertido2..huhu
:p

wif our KK..=)
inilah keje aku bile da boring ngan kuliah...
huhu!!
ni lah Geng Puaka
dari kiri : aku,mulan,pikah n aja
=)




notakaki:sedang mengumpul segala mood dan keikhlasan untuk pergi praktikal! =)






Thursday, February 24, 2011

Mengapa Hawa tercipta saat Adam tertidur dan Hawa melahirkan saat dirinya terbangun??

Seorang laki-laki jika dia kesakitan, maka dia akan membenci. Sebaliknya wanita, saat dia kesakitan, maka semakin bertambah sayang dan cintanya,, Seandainya Hawa diciptakan dari Adam As saat Adam terjaga, pastilah Adam akan merasakan sakit keluarnya Hawa dari sulbinya, hingga dia membenci Hawa. Akan tetapi Hawa diciptakan dari Adam saat dia tertidur, agar Adam tidak merasakan sakit dan tidak membenci Hawa. Sementara seorang wanita akan melahirkan dalam keadaan terjaga, melihat kematian dihadapannya, namun semakin sayang dan cinta nya kepada anak yang dilahirkan bahkan ia akan menebus nya dengan kehidupannya.


Sesungguhnya Allah menciptakan Hawa dari tulang rusuk yang bengkok yang tugasnya adalah melindungi Qalbu(jantung, hati nurani). Oleh karena itu, tugas Hawa adalah menjaga qalbu. Kemudian Allah menjadikan nya bengkok untuk melindungi qalbu dari sisi yang kedua. Sementara Adam diciptakan dari tanah, dia akan menjadi petani, tukang batu, tukang besi, dan tukang kayu. Wanita selalu berinteraksi dengan perasaaan, dengan hati, dan wanita akan menjadi seorang ibu yang penuh kasih sayang, seorang saudari yang penyayang, seorang putri yang manja, dan seorang istri yang penurut.


Dan wajib bagi Adam untuk tidak berusaha meluruskan tulang yang bengkok tersebut, seperti yang dikabarkan oleh Nabi Muhammad SAW, “jika seorang lelaki meluruskan yang bengkok tersebut dengan serta merta, maka dia akan mematahkannya.” Maksud nya adalah dengan kebengkokan tersebut adalah perasaan yang ada pada diri seorang wanita yang mengalahkan perasaan seorang laki-laki.


Maka wahai Adam janganlah merendahkan perasaan Hawa, dia memang diciptakan seperti itu. Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitikkan airmata, itu berarti dia sedang menangis di dalam hatinya. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum kamu meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang ,,,,,,,



credit to Blog Nya Mas Rully   =)

yang wat aku tak lena tidor!







ni lah yang wat aku x lena tidor!

Tuesday, February 22, 2011

10 JENIS SOLAT YANG TIDAK DITERIMA OLEH ALLAH S.W.T

Rasulullah S.A.W. telah bersabda yang bermaksud
: "Sesiapa yang
memelihara
solat, maka solat itu sebagai cahaya baginya,
petunjuk dan jalan selamat
dan barangsiapa yang tidak memelihara solat,
maka sesungguhnya solat itu
tidak menjadi cahaya, dan tidak juga menjadi
petunjuk dan jalan selamat
baginya." (Tabyinul Mahaarim)
Rasulullah S.A.W telah bersabda bahawa : "10
orang solatnya tidak
diterima
oleh Allah S.W.T, antaranya :

1. Orang lelaki yang solat sendirian tanpa membaca sesuatu.
2. Orang lelaki yang mengerjakan solat tetapi tidak mengeluarkan zakat.
3. Orang lelaki yang menjadi imam, padahal orang yang menjadi makmum membencinya.
4. Orang lelaki yang melarikan diri.
5. Orang lelaki yang minum arak tanpa mahu meninggalkannya (Taubat).
6. Orang perempuan yang suaminya marah kepadanya.
7. Orang perempuan yang mengerjakan solat tanpa memakai tudung.
8. Imam atau pemimpin yang sombong dan zalim menganiaya
9. Orang-orang yang suka makan riba'.
10. Orang yang solatnya tidak dapat menahannya dari melakukan perbuatan yang keji dan mungkar." Sabda Rasulullah S.A.W yang bermaksud : "Barang siapa yang solatnya itu tidak dapat menahannya dari melakukan perbuatan keji dan mungkar, maka
sesungguhnya solatnya itu hanya menambahkan
kemurkaan Allah S.W.T dan jauh dari Allah." Hassan r.a berkata : "Kalau solat kamu itu tidak dapat menahan kamu dari
melakukan perbuatan mungkar dan keji, maka sesungguhnya kamu dianggap orang yang tidak mengerjakan solat. Dan pada hari kiamat nanti solatmu itu akan dilemparkan semula ke arah mukamu seperti 
satu bungkusan kain tebal yang buruk."..

notakaki:takotnyer! kiter tergolong x dlm kalangan neh?

Monday, February 21, 2011

pening lalat!

assalamualaikum..


entry ak pasal pening..sbbnyer nak join contest gadis paling ayu..T&C nak kena pakai baju kurung n seangkatan dgnnyer..nk sampai 4 pixa pulek tuh....pulak tu nak pose ayu abes tahap nak g uma mak mertua..


sesi godek2+selongkar xde la plak jumpe gmbr sebegitu rupa..huhu...


TAPI!!!


aku tetap nak join contest tuh!so aku nak carik jugakkk..
huhu...


okies!sesi mencari bermula sekali lagikkk!!


papai! 
wink!wink!
pakai baju kurung mase g kndri kak umi..
anta pic neh oke x?
pakai baju kurung mase join nasyid..
huhu
neh pulah mase nursing nyte..
tp gaye x ayu lah pulak..
hehe
neh pulak mase raye tahun lepas..
oke x kalau pley yg neh?
pakai baju kurung nie mase g kenduri kawen gak..
oke x?


nak tag lah..

miss dyla
cik dhia ngek ngek
akak senior

notakaki:yg ditag tuh maw mnx tolong..tolong gambar yg kt atas tuh yg plg santek!
tenksss..=)







nak mnx tolong neh! ^_^

assalamualaikum..
kengkawan..
mnx tlong..:)

korang like page neh >>>>i http://www.facebook.com/pages/Tinta-Cinta/118874821513379

then like pic neh >>>>http://www.facebook.com/photo.php?fbid=136737029727158&set


tenksss eh kengkawan!
=)

notakaki:nk mng kos nak teddy!hehe..:p

WAJIB DIBACA! kepada sesiapa yang bernama wanita ISLAM!!!

 Kebanyakkan perempuan/wanita/ muslimah (wanita Islam) tak berapa perasan ATAU lebih malang lagi jika memang tak tahu menahu akan perkara ini...

Ilmu Fekah, khususnya BAB HAID yang berkaitan dengan diri wanita itu sendiri amat kurang dikuasai atau difahami secara menyeluruh oleh kebanyakkan wanita Islam...kenapahal ini boleh terjadi??

Amat susah untuk mencari seorang guru/ustazah/ ...yang betul-betul pakar dalam bab 'Orang-orangPerempuan ini' kecuali terpaksa@mesti dirujuk kepada lelaki/ustaz- ustaz yang bernama LELAKI jugak...(saya rasa ramai yang bersetujudengan pandangan saya ini)


Contohnya saya yang paling simple ; bila ditanya kepada kebanyakkan wanita Islam ;"adakah wajib bagi seorang wanita Islam menqhada'kan solat mereka yang ditinggalkan ketika haid?" pastinya kita akan mendengar jawapan daripada kebanyakkan mereka mengatakan:

"alaa...itu soalan mudah jee..bila datang period' maka solat tuu tak perlu qadha, yang perlu qadha hanya puasa jee..itulah yang mereka belajar sejak mula-mula'bergelar wanita' dulu"


Jika dibuat pantauan nescaya jawapan seperti di ataslah yang akan kita jumpa...

Sebenarnya TAK SEBEGITU MUDAH bagi seorang muslimah nak meninggalkan solat mereka walaupun dirinya didatangi haid!!! sekalipun.


Hal ini boleh dirujuk di dalam kitab Ihya' Ulumuddin karangan Hujjatul Islam Imam Al-Ghazali yang mashur. Kitab yang padanya ada ilmu yang berkaitan Tasauf dan padanya juga perbahasan Fekah yangluas, inilah bukti kehebatan ulama' terdahulu.

Dalam BAB TIGA :" Fi adab Mua'sharah Wama Yujzi Fi Dawamun Nikah..."perkara YANG KETUJUH disebut dengan jelas dalam kitab tersebut :


PERKARA YANG BERKAITAN DENGAN HAID:

Penjelasan (bayan) terhadap solat yang perlu diqadha bagi perempuan yang didatangi haid :


Jika perempuan dalam keadaan haid mendapati darah haid itu berhenti (dengan melihatnya) sebelum masuknya waktu Maghrib, kira-kira sempat dia solat asarsebanyak satu rakaat, maka baginya wajib qadha solat zohor dan asar.
Jika perempuan mendapati darah haidnya kering sebelum masuknya waktu subuh, kira-kira sempat baginya solat Isya' sebanyak satu rakaat, maka wajib baginya qadha solat maghrib dan Isya'.

"Dan hal ini (qadha solat yang ditinggalkan semasa haid) adalah sekurang-kurang perkara yang wajib diketahui oleh setiap wanita Islam" (Imam Al-Ghazali)


HURAIAN MASALAH :

Kenapa perlu diqadha solat Asar dan Zohor? JWPN - Kerana perempuan itu hanya menyedari keringnya haid masih dalam waktu Asar,maka baginya wajib solat asar (selepas mandi hadas)
Kenapa pula solatZohor juga perlu diqadha sama? JWPN - Kerana di dalam hukum menjama' (menghimpun solat bagi orang musafir) solat Asar boleh dijama' dan diqosarkan bersama solat Zohor.- Kerana kecuaian wanita itu sendiri (dari melihat haidnya kering atau tidak), boleh jadi haidnyasudah kering dalam waktu Zohor lagi, langkah Ihtiyat (menjaga hukum) maka perempuan itu juga perlu mengqhada solat Zohor.

Dalam perkara solat subuh pun sama :

perempuan itu hanya menyedari darah haidnya kering, sebelum masuk waktu subuh,kira-kira sempat solat Isyak satu rakaat (selepas mandi hadas) maka wajib baginya solat Isya' sebab darahnya kering masih dalam waktu Isya
Solat Isya' juga boleh dijama' (bagi musafir) dengan solat Maghrib, maka baginya juga perlu diqadha solat maghrib.-Di atas kecuainnya (tidak betul-betul melihat darahnya kering atau tidak dalam setiap waktu solat) maka boleh jadi darahnya sudah kering dalam waktu maghrib lagi (sebab proses keringnya darah itu berlaku secara perlahan-lahan, mungkin perempuan itu hanya menyedarinya dalam waktu subuh, hakikatnya proses pengeringan itu sudah lama berlaku)-maka langkah ihtiyat (menjaga hukum) maka adalah bagi perempuan itu perlu diqadha juga solat maghribnya.

Sila rujuk : Kitab Ihya' Ulumuddin (Jilid ke 2)cetakan Darul Nahwan Nil / Darul Haram Lil Turath, Kaherah.

Diharapkan tulisan saya ini memberi kesedaran kepada seluruh yang bergelar Muslimah untuk lebih mendalami diri mereka dengan ilmu 'Fiqhul Nisa' ini yangberkaitan dengan diri mereka sendiri!!!


TOLONG SEBARKAN KEPADA ORANG LAIN DEMI SAHAM AKHIRAT ANDA !!!

credit to MariMuhasabahDiri @ FB =)

10 JENIS ORANG ISLAM YANG KEJAM...

Sufyan Atsauri berkata: "Sepuluh macam daripada kekejaman ialah:

1. Seorang yang berdoa untuk dirinya sendiri, dan tidak mendoakan untuk anak-anaknya dan kaum mukmin.
2. Seorang yang pandai membaca Al-Quran, tetapi tiap harinya tidak membaca seratus ayat.
3. Seorang yang masuk masjid lalu keluar dan tidak sembahyang dua rakaat.
4. Seorang yang berjalan melalui kuburan kemudian tidak memberi salam dan mendoakan ahli kubur.
5. Seorang yang sampai di suatu kota pada hari Jumaat kemudian tidak sembahyang jemaah.
6. Seorang yang di daerahnya didatangi oleh seorang alim, tiba-tiba tidak mahu belajar apa-apa daripadanya.
7. Dua orang yang bertemu di perjalanan dan masing-masing tidak menanyakan nama kawannya itu.
8. Seorang diundang pada jamuan tiba-tiba tidak datang.
9. Pemuda yang tidak ada kerja dan tidak mahu belajar ilmu dan kesopanan.
10. Seorang yang kenyang sedang dia tahu bahawa tetangganya lapar, tetapi tidak diberi dari makanannya itu.



credit to peace4Islam @ FB =)

Sunday, February 20, 2011

contest senyum TAK nampak gigi =)

assalamualaikum...

wahhhh..
senyum x nampak gigi?
jenuh dok godek2 lappy cari pic yg senyum x nmpk gigi...

at last jumpe gak =)


kalau korg na join klik SINI


manusia yang akan ditag:


done!
good job! =)

contest bergambar: saya sayang kawan-kawan saya.

assalamualaikum..

aku join contest agy arh..

contest ni hah!


nak join contest ni sila klik >>>> SINI..




gambar yang aku pertaruhkan adelah >>>






SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA KERANA...
saya sayang kawan-kawan saya keran mereka adalah kawan yang paling best tak hengat! selaen dari tu,kawan-kawan saye selalu ada semasa susah dan senang saye..last but not least,saye sayang kawan-kawan saye kerana tanpa mereka saye tak mampu untuk menjalani kehidupan di kolej sorang-sorang kerana merekalah yang menceriakan hidup saye! =)

oke tuh saje!

notakaki:tak berharap untuk menang..saje suka suki! =)


aku nak tag:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...